2011年10月18日星期二

Sliberondeller til store overflader

Norton lancerer ved Saint-Gobain Abrasives A/S et nyt sortiment af sliberondeller specielt til anvendelse på store overflader. De nye rondeller har diamanter på 203 mm og findes i mange forskellige designs.

Ved slibning af store overflader lettes arbejdet hvis man anvender store sliberondeller, hvilket giver en mere effektiv slibning og et bedre resultat. Nortons nye sortiment med 203 mm sliberondeller anvendes især til slibning af primer og lakerede/malede overflader, komposit, glasfiber, ikke-jernholdige materialer som for eksempel aluminium.

Anvendelsesområdet findes især i billakering, skibs- og bådbygning og reparation samt fremstilling af produkter i kompositmaterialer.

De nye rondeller findes til grov og fin slibning. Til grov slibning anvendes Norton Blue Fire som har Norzon slibemiddel og en kraftigt og modstandsdygtig papir ryg. Denne rondel findes i korn 40-120. Norton Pro rondellerne anvendes til finere slibning. Her er anvendt et varmebehandlet, høj præsterende aluminiumoxid slibekorn samt en belægning som modvirker mætning.

Norton Pro rondeller findes i korn 80-400. Til meget fin slibning anvendes Norton Pro Plus som findes op til korn 800. Denne rondel er belagt med et Premium Norzon SG keramisk slibekorn og varmebehandlet aluminiumoxid som giver den hurtigste afvirkning og et meget jævnt og konstant slibemønster.

没有评论:

发表评论